Bridgevereniging Wouw

0165 555955

Wouwse Geraniumdrive 2017

Beste Bridger,

De 9 staat voor 'eeuwigheid' of 'nieuw begin'.

Het lijkt al een eeuwigheid geleden dat wij voor het eerst een Geraniumdrive organiseerden.
Nu staan we in de startblokken voor drive nummer 9 , De eeuwigheid streven wij niet na, maar de volgende editie van onze drive is altijd weer een nieuw begin.

Deze instelling houdt ons wakker en in bridge termen gesproken, zeer alert.

Voor onze negende uitvoering worden de messen weer geslepen, het draaiboek erbij gepakt en na een korte evaluatie de goede en minder goede momenten op een rij gezet.

Want ieder jaar stellen ons opnieuw de vraag. Wat kan beter...?

Op zaterdag 6 mei is het weer zover en gaan we weer van café naar café ons door de 28 spellen heen te werken.
Hopelijk schijnt er weer een stralend zonnetje en blijven de paraplu's daardoor in de kast.
Wij als organisatie gaan samen met de horeca-ondernemers er alles aan doen om u in de watten te leggen. Ook onze sponsoren doen weer een flinke duit in het zakje en zorgen voor een fantastische prijzentafel. Daarnaast staat er natuurlijk voor iedereen na afloop een geranium klaar.

Onder de deelnemers wordt wederom weer een grandioos bridge arrangement voor 2 personen verloot ter waarde van € 179 p.p. in Hotel Asteria te Venray.

U kunt zich inschrijven via deze website of via de inschrijfformulieren die wij onder de bevriende verenigingen verspreiden.

Hopelijk schrijft u weer massaal in voor onze 9e Geraniumdrive in Wouw.

Wij zijn er klaar voor!

Met vriendelijke groeten
Het Geranium Comité

Uitslagen 2016

Ieder jaar houdt de heer Lenards voor ons de uitslagen digitaal bij en deze uitslagen worden ook op zijn website gepubliceerd.

Klik hier voor de uitslagen van 2016 op de website van de heer Lenards.
Klik hier voor de uitslagen in een pdf document.

Lekker eten

Ieder jaar wordt geregeld dat de deelnemers na afloop van de drive nog lekker kunnen eten bij één van de restaurants in het mooie dorp Wouw.

Diverse restaurants bieden een speciaal Geraniumdrive menu aan voor een mooie prijs.

Locaties

Hieronder vindt u een overzicht van de locaties waar we in 2017 mogen spelen.

Café Zalen Donkenhof
Roosendaalsestraat 61